Ditt regnskapskontor i Fredrikstad

Om oss

Ditt regnskapskontor i Fredrikstad

Om oss

Onsøy Regnskap AS, tidligere Arne Ingar Bossum og Onsøy Regnskapslag, har over 30 års erfaring i bokføring, årsoppgjør og skatterådgivning innen primærnæring. Nå teller kontoret 8 ansatte, og vi har lang og bred erfaring innen regnskapsføring.

Arne Ingar Bossum startet med landbruksregnskap i 1986, og har etterhvert fått en kundemasse som består av de fleste bransjer. Jordbruk, fiske, transport, bygg og anlegg, boligsameier, frisør, bil og båt m.m.

Sentral beliggenhet på Gressvik. Enkel tilgang fra Storveien, og vi har stor parkeringsplass utenfor vårt kontor som gjør det enkelt å besøke oss. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Trenger du hjelp med regnskapet?

Kontakt oss i dag via kontaktskjemaet under.

Kundereferanser

Onsøy Regnskap AS gjør hverdagen vår så enkel og så god. De tar vare på våre interesser, og er alltid på banen når det er ting som må gjøres iht til vårt regnskap. Vi kan konsentrere oss om å gjøre jobben vi kan, for Onsøy Regnskap tar vare på vårt firma og våre interesser på beste mulige måte.
Margrethes Transport AS
Transportbyrå

Kontakt oss i dag

Vi er tilstede for deg og din bedrift.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle