Ditt regnskapskontor i Fredrikstad

Våre tjenester

Våre regnskapstjenester

Oppstart og registrering av virksomhet

Onsøy Regnskap AS hjelper deg med oppstarten av din nye bedrift. Vi tar oss av alt papirarbeid, gir rådgivning og kan sette opp en forretningsplan, samt investerings- og bedriftsbudsjetter for å sikre at bedriften får en godt planlagt oppstart.

Regnskapsførsel fra A til Å

Vi har lang erfaring med regnskapsføring innen jordbruk, fiske og andre næringer. Vi tar alt av regnskap for bedrifter, og skreddersyr den beste løsningen for deg. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med det du trenger.

Utarbeidelse av årsregnskap

Årsoppgjøret er en viktig del av bedriftens regnskap, og er noe vi med vår kompetanse kan bistå deg med. Årsoppgjøret informerer om ny og relevant informasjon om bedriftens samlede økonomiske utvikling og finansielle stilling.

Fakturering

Med vår hjelp kan du være sikker på at fakturering som utfører overholder alle lover og regler. Med vårt fakturaprogram sørger vi for å gjøre din fakturering enklere.

Lønn og innrapportering av skatt og arbeidsgiveravgift

Vi kan kjøre alle lønnsrutiner slik at du slipper å tenke noe på dette. La oss bistå deg med å oppfylle kravene som er satt til rapportering. Onsøy Regnskap AS dekker ditt behov og utarbeider løsninger som passer best for deg.

Økonomisk rådgivning

Trenger du hjelp med planlegging og tiltrettelegging av din bedrift? Økonomisk rådgivning er viktig for bedriftens helse. Vi hjelper deg.

Eierskifte

Onsøy Regnskap AS har lang erfaring med å bistå i eierskifte eller generasjonsskifte i bedrifter. Vi kommer med råd i forbindelse med fastsettelse av verdier, skattetilpasning og krav fra det offentlige.

Grunnavståelse

Om offentlige myndigheter ser behov for å bruke din eiendom eller rettigheter til for eksempel byggeprosjekter, må du avstå rettighetene dine mot kompensasjon. Vi er satt godt inn i lover og regler som gjelder på området, og har erfaringen som skal til for å hjelpe deg.

Kontakt oss i dag

Vi er tilstede for deg og din bedrift.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle